Kognitiv Adfærdstræning

Om Flightsimulator

Kognitiv adfærdstræning (KAT) er en psykologisk tilgang, der fokuserer på at identificere og ændre negative tankemønstre og adfærd. Ved at træne din evne til at analysere situationer, overveje forskellige perspektiver og vælge den mest hensigtsmæssige handling, kan du forbedre din problemløsningsevne og beslutningstagning i dagligdagen. I Flightsimulator anvender vi KAT-principperne til at skabe en læringsoplevelse, der simulerer de mentale og følelsesmæssige udfordringer, du kan møde i arbejdslivet.

Virksomhedens Kundeløfte og Værdier

Din virksomheds kundeløfte og værdier danner grundlaget for dette dilemmaspil. Hvert scenarie er konstrueret med henblik på at reflektere de etiske standarder og de principper, som virksomheden står for. Det er afgørende,
at løsningerne ikke kun er effektive, men også i overensstemmelse med virksomhedens værdier og kundeløfte.

Dilemmaerne

De dilemmaer, du vil støde på i Flightsimulator, dækker en bred vifte af situationer, fra dagligdags arbejdsrelaterede udfordringer til mere komplekse etiske problemstillinger. Hvert scenarie er designet til at teste din evne til at:

  • Analysere situationen: Forstå de centrale problemstillinger og identificere de involverede parters perspektiver.
  • Reflektere over værdierne: Overveje, hvordan virksomhedens værdier og kundeløfte skal anvendes i beslutningsprocessen.
  • Træffe informerede beslutninger: Vælge handlinger, der ikke kun løser problemet, men også fremmer virksomhedens værdier og opretholder integriteten i kundeløftet.

Fordelene ved “Flightsimulator”

Ved at engagere dig i disse virkelige livs scenarier vil du opnå flere fordele:

  • Forbedret beslutningstagning: Udvikl din evne til at træffe velovervejede og etisk forsvarlige beslutninger.
  • Styrket værdibaseret adfærd: Integrer virksomhedens værdier i dine daglige handlinger og beslutninger.
  • Øget selvindsigt: Få en dybere forståelse af dine egne reaktioner og adfærdsmønstre i forskellige situationer.
  • Bedre teamwork: Lær at navigere i samarbejdssituationer med forskellige perspektiver og værdier.

Afslutning

Flightsimulator er ikke blot et spil, men en omfattende træningsoplevelse, der forbereder dig til at håndtere virkelige livs udfordringer med større selvsikkerhed og kompetence. Gennem refleksion og diskussion af de realistiske dilemmaer, vil du kunne styrke dine kognitive adfærdskompetencer og blive bedre rustet til at bidrage til virksomhedens succes på en værdibaseret og meningsfuld måde. Indholdet er forankret i vores 35 års arbejde i Meng & Company med problemstillinger fra snart sagt enhver virksomhedstype.

Lad os begynde rejsen mod bedre beslutninger og stærkere værdier.

Velkommen ombord på Flightsimulator by Meng!